Δ. Καμμένος: Η συμφωνία με την ΠΓΔΜ μπήκε στη ζυγαριά με την οικονομία και το χρέος

«Η συμφωνία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ μπήκε στη ζυγαριά με θέματα οικονομίας, όπως το χρέος, οι συντάξεις και ο ΕΝΦΙΑ», είπε ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος διεγράφη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης.

Ο Δ. Καμμένος σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, επανέλαβε ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ συζητήθηκε η κατάθεση πρότασης μομφής σε βάρος του υπουργού Εξωτερικών, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία με τη γειτονική χώρα. Μάλιστα, έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας επί της πρότασης μομφής «όχι κατά του κ. Κοτζιά, αλλά του θεσμού του υπουργού Εξωτερικών», ωστόσο όπως συμπλήρωσε, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να συλλεχθούν οι υπογραφές που χρειάζονταν.

Αναφερόμενος στο σχόλιο του Πάνου Καμμένου «ακριβοπληρωμένη μεταγραφή, κουτσός ο παίκτης», είπε πως «πρέπει να είσαι σωκρατικά έντιμος σε ό,τι πιστεύεις» και συμπλήρωσε: «Κουτσός είναι αυτός που κόβει το πόδι του, και εγώ ήμουν ένα από τα πόδια, τους πυλώνες της κυβέρνησης». «Να αφήσουμε υπονοούμενα. Ο υπαινιγμός του Πάνου Καμμένου έχει να κάνει με τη ΝΔ και δεν έχει καμία βάση» είπε, ενώ υποστήριξε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τη ΝΔ. «Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, είμαι ανεξάρτητος», τόνισε.

Καλούμενος να σχολιάσει αναφορές κατά τις οποίες «ήταν εκτός γραμμής», διερωτήθηκε «ποια γραμμή, να γίνω Συριζαίος;».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More