Δ. Καμμένος: Το Σκοπιανό καλός λόγος να χωρίσουμε στην κυβέρνηση

Το Σκοπιανό είναι ένας καλός λόγος για να χωρίσουμε στην κυβέρνηση, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η δήλωση του Δημήτρη Καμμένου ήλθε ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να υπάρξει δεύτερη τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ σε ισάριθμες ημέρες, όπου και αναμένεται να δρομολογηθεί η τελική συμφωνία.

Οι ΑΝΕΛ έχουν καταστήσει σαφές πως δεν θα υπερψηφίσουν στην Βουλή συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», διευκρινίζοντας όμως πως αυτό δεν σημαίνει ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η προγραμματική συμφωνία αφορά πρωτίστως την έξοδο από το Μνημόνιο και την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στις 11:00 το πρωί ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Αργά το βράδυ ωστόσο, το γραφείο Τύπου των ΑΝΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι η εν λόγω συνέντευξη Τύπου αφορά εσωκομματικά ζητήματα.

Πληροφορίες: skai.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More