Άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού σε νοσοκομείο μεταξύ γυναίκας και άνδρα

Πρώτα τη χαράκωσε στο πρόσωπο και μετά την ξυλοφόρτωσε άγρια στους διαδρόμους του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Πρόκειται για το ίδιο «ζευγάρι», που πριν από λίγες ημέρες μέρα – μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου, ο άνδρας χαράκωσε στο πρόσωπο τη γυναίκα με ένα ξυράφι και εκείνη καλούσε σε βοήθεια μέσα στα αίματα.

Το νέο επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού παίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΓΝ Λαμίας, όταν το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας όπου βρισκόταν. Ξαφνικά ακούστηκαν δυνατές φωνές και η 36χρονη γυναίκα άρχισε να τρέχει προς τα Επείγοντα. Ο 21χρονος την κυνήγησε και αφου την έπιασε την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την ξυλοφορτώνει άγρια μπροστα στα έκπληκτα μάτια γιατρών, νοσηλευτών, ασθενών και συνοδών.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες ο νεαρός βούτηξε τη γυναίκα από τα μαλλιά και άρχισε να της χτυπά το κεφάλι στο πάτωμα. Ευτυχώς κάποιοι παρενέβησαν και έσωσαν τη γυναίκα από τη μανία του 21χρονου, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς έξω από το νοσοκομείο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

Να σημειωθεί ότι ο 21χρονος είναι από την Τυνησία και έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Δομοκού.

Πληροφορίες: lamiareport.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More