Άρρωστος ΠΑΟΚτσης ο πρόεδρος του Φάρου που έριξε στα.. βράχια τον “δικέφαλο”!

Αν δεν ήταν ο Φάρος, η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, τώρα θα τα είχε.. βάψει μαύρα. Κι ομως αυτή την φορά πετούσε στον έβδομο ουρανό!

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Τσάπα, πρόεδρο της ομάδας του Κερατσινίου, που είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής και μάλιστα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, συχνά τοποθετείται δημόσια για τα δρώμενα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει το inpaok.com!

Μετά τον ημιτελικό, ο πρόεδρος της ομάδας του Κερατσινίου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Φάρος έχει το μισό μπάτζετ από τον Δικέφαλο

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Όταν αποκλείσαμε τις τέσσερις ομάδες Α1, μας έλεγαν για μπάτζετ. Απ” τον ΠΑΟΚ έχουμε το μισό μπάτζετ, ούτε Σοφοκλή, ούτε Βασιλειάδη. Κάναμε κάτι πολύ μεγάλο σήμερα, δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Είναι κρίμα για τα παιδιά και τον προπονητή και την προσπάθεια που έγινε, να συζητάμε σήμερα πόσο κάνει η ομάδα, πρέπει να μιλάμε για την προσπάθεια και τη δουλειά τους. Για το πως αυτή η ομάδα έδωσε κίνητρο σ” αυτά τα παιδιά που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους κι έχουν έρθει σε μια ομάδα Α2 και δίνουν και την ψυχή τους».

Για το αν είναι μια ομάδα παρέα: «Ακριβώς έτσι. Η ομάδα έχει την ίδια συνταγή όπως στη Β” ΕΣΚΑΝΑ, με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια. Ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο σαν παρέα και τότε μας επικρίνανε, το ίδιο κλίμα έχουμε και τώρα κι αν πρώτα ο Θεός πάμε στην Α1 αυτό θα προσπαθήσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ. Μόνο έτσι οι παίκτες».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More