“Άστραψαν τα φλας” αλλά για λάθος πρόσωπο – Μπέρδεψαν υπάλληλο της Βουλής με υφυπουργό

Αρκετά ήταν τα παραλειπόμενα πριν και μετά την συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου.

Το πιο αστείο από αυτά ήταν η στιγμή που περνούσε μπροστά από τους φωτογράφους ένας υπάλληλος της Βουλής. Οι φωτογράφοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για υφυπουργό της κυβέρνησης – αφού δεν τους ξέρουμε ακόμα καλά – και τα φλας άρχισαν να αστράφτουν. Ο άνθρωπος απορημένος τους κοίταξε και τους είπε: «παιδιά, υπάλληλος της Βουλής είμαι».

Από τα παραλειπόμενα επίσης ήταν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε και χαιρέτισε έναν έναν τους υπαλλήλους στο κυλικείο της Βουλής.

Τέλος, η πρώτη επίσκεψη που δέχθηκε από μη μέλος του υπουργικού συμβουλίου στο γραφείο του στην Βουλή μετά την συνεδρίαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν της αδερφής του Ντόρας Μπακογιάννη. Μάλιστα, την ώρα που έμπαινε η κα Μπακογιάννη στο γραφείο του πρωθυπουργού, έβγαινε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος. Βλέποντάς τον του είπε σε άπταιστα γαλλικά: «Bonjour monsieur le President».

Πηγή: newsit.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More