“Ένας χρόνος μαζί”: Η ανάρτηση του Μητσοτάκη και το βίντεο απολογισμού

Με ένα βίντεο 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους πολίτες, με αφορμή τα πρώτα “κυβερνητικά γενέθλια”, τη συμπλήρωση δηλαδή ενός χρόνου από τις εκλογές. Το βίντεο κάνει έναν απολογισμό των 12 μηνών με εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς από τη στιγμή των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 μέχρι σήμερα. Εικόνες από το Μέγαρο Μαξίμου, τις επίσημες συναντήσεις του Πρωθυπουργού, τα ταξίδια του σε Έβρο αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας, τις συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ για την επιτυχημένη αντιμετώπιση του κορονοϊού, την υπογραφή του East Med και άλλες.

“Πριν από ένα χρόνο, λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Ότι θα πιστεύαμε, ξανά, πως #Ενωμένοι_Μπορούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας” αναφέρει στο μήνυμά του στα social media, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More