Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική – Τι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη

Άστατος θα παραμείνει και σήμερα Πέμπτη, ο καιρός κατά τόπους στην χώρα μας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, μάλιστα με χθεσινή του ανάρτηση προειδοποίησε τους κατοίκους της Αττικής να είναι αρκετά προσεκτικοί.

«Φίλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών – καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας! Αντίθετα για την πόλη της Θεσ/νικης η πιθανότητα για κάτι το αξιόλογο την Πέμπτη είναι σχετικά μικρή».

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό, σε όλη τη χώρα, σήμερα, αναμένονται βροχές που θα συνοδεύονται με καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, θα είναι έντονες, κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Η κακοκαιρία μάλιστα αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα, με την θερμοκρασία να παραμένει και σήμερα σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, παρά την μικρή άνοδο που θα σημειώσει ως προς τις μέγιστες τιμές της. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, με ένταση έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ με την ίδια ένταση θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί στο Ιόνιο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More