Έρχεται η γιορτή του τρύγου στην Αγία Τριάδα – Δείτε το πρόγραμμα

Ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας διοργανώνει την «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ 2019» – ένα τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3, 4, και 5 Αυγούστου 2019, στην πλατεία Οικονομείου, στην παραλία της Αγίας Τριάδας.

Το πρόγραμμα της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ 2019» περιλαμβάνει :

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019
Έναρξη των εκδηλώσεων με ένα πάρτυ ελληνικής DISCO μουσικής με τον Πασχάλη Αρβανιτίδη και την παρέα του.

Σάββατο 3 Αυγούστου και Κυριακή 4 Αυγούστου 2019
Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας καθώς και φιλοξενούμενα χορευτικά τμήματα άλλων συλλόγων θα μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «..Του χρόνου τούτο τον καιρό να ξανανταμωθούμε…», με παραδοσιακούς χορούς, μουσικές και φορεσιές από περιοχές όλης της Ελλάδας.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019
Η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων είναι αφιερωμένη στην ελληνική λαϊκή μουσική με ερμηνευτή τον Στέλιο Διονυσίου και το μουσικό σχήμα Trio Mousikanti.

Η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ» αποτελεί την κύρια καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου με σκοπό τη διάδοση πολιτισμού, την διατήρηση της παράδοσης αλλά και την ψυχαγωγία του σύγχρονου ανθρώπου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη – Ώρα έναρξης στις 20:30.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More