Έρχεται νέο παιχνίδι Πόκεμον για το κινητό που αναμένεται να κάνει πανικό

Το Pokemon Go της Niantic κυκλοφόρησε το 2016 με τους παίχτες να δείχνουν ενεργά την αγάπη τους για τα Pokemon. Τρία χρόνια μετά οι παίχτες του πρώτου παιχνιδιούπου χρησιμοποιούσε την AR τεχνολογία στο κινητά είναι σχετικά λίγοι.

Σύμφωνα με πληοροφορίες το επόμενο μεγάλο Pokemon παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές το καλοκαίρι και σύμφωνα με την DeNA, το παιχνίδι θα ονομάζεται Pokemon Masters.

Η DeNA έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη αρκετών παιχνιδιών της Nintendo όπως το Super Mario Run και Fire Emblem: Heroes το Pokemon Masters όμως θα είναι το πρώτο δικό της παιχνίδι. Επιπλέον, βοηθάει στην ανάπτυξη του επερχόμενου Mario Kart Tour mobile παιχνιδιού.

Το Pokemon Masters θα λάβει χώρα σε ένα τεχνητό νησί ονόματι Pasio όπου οι εκπαιδευτές θα έχουν τον έλεγχο ενός συγκεκριμένου Pokemon που θα επιλέξουν. Θα έχουν την δυνατότητα να συνεργαστούν και με άλλους εκπαιδευτές με σκοπό την “καταστροφή” των αντιπάλων σε 3vs3 μάχες. Το σύστημα μάχης θα διαφέρει με αυτό του Pokemon Go. Η μάχη δεν θα έχει την μορφή όπου περιμένεις ο αντίπαλος να τελειώσει την κίνηση του. Η μάχη θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο και θα βασίζεται στα cooldown των abilities.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δωρέαν και σε αυτήν την περίπτωση.

Πηγή: Techblog.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More