Έρωτας μετά: Ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Alpha;

Το ερωτικό θρίλερ «Έρωτας μετά», που βασίζεται στο «Love After Love», πρόκειται να έχει σημαντική θέση στο νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα του ALPHA, καθώς θα προβάλλεται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη.

Ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης με την ομάδα του συνεχίζουν να γράφουν πυρετωδώς, ενώ ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος κάνει μια σειρά απαιτητικών δοκιμαστικών για να βρει τους ηθοποιούς που ταιριάζουν στους ρόλους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv» το καστ, μέχρι στιγμής, αποτελείται από τους Αντώνη Καρυστινό, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Μαρίνα Καλογήρου, Γιώργο Παπαπαύλου, Ευγενία Σαμαρά και τη Μπέτυ Λιβανού σε ρόλο– έκπληξη. Ακόμα ένα πρόσωπο που ήρθε σε συμφωνία με την παραγωγή είναι ο Παναγιώτης Καρμάτης, ο οποίος τελευταία έπαιζε στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα». Επιπλέον, πληροφορίες θέλουν πρόταση να έχει γίνει στον Μάριο Αθανασίου και στον Νίκο Γαλανό για να κρατήσουν κάποιους από τους βασικούς ρόλους της σειράς που παίζουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More