Έσπασε το αγαπημένο σας κραγιόν; Μην το πετάξετε, υπάρχει λύση!

Έσπασε το αγαπημένο σας κραγιόν, εκείνο που εδώ και αρκετές σεζόν χρησιμοποιείτε και ο μεγαλύτερος τρόμος είναι μην καταργηθεί ως κωδικός ή σας καταστραφεί. Και φυσικά έσπασε τη χειρότερη στιγμή, λίγο πριν βγείτε.

Δεν πρέπει να σας πιάσει πανικός, καθώς θα χρειαστείτε δύο μόνο εργαλεία για να το σώσετε: κερί και αναπτήρα.

Αν έχει κοπεί λοιπόν στα δύο, καίμε με το αναμμένο κερί και τις δύο πλευρές του κραγιόν μέχρι να λιώσει λιγάκι. Και στη συνέχεια τα ενώνουμε. Τα κρατάμε ενωμένα για ένα περίπου λεπτό. Στη συνέχεια το βάζουμε για μερικά λεπτά στο ψυγείο. Έτοιμο το αγαπημένο σας κραγιόν, λιγάκι στραπατσαρισμένο μεν αλλά τι σημασία έχει. Τη δουλειά του την κάνει.

Τώρα αν καταφέρατε να το καταστρέψετε, δεν ξέρουμε πως αλλά δεν είναι δύο μόνο τα κομμάτια αλλά περισσότερα θα χρειαστεί μια μικρή επιχείρηση. Αρχικά μία άλλη συσκευασία. Δεν γίνεται κάπου θα έχετε ξεχασμένο ένα pot που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ ή το έχετε φυλάξει για τα ταξίδια σας. Αυτό λοιπόν.

Και ξεκινάτε: Πρέπει να λιώσετε το κραγιόν σε μπεν μαρί και στη συνέχεια να βάλετε το μείγμα σε μια μικρή pot συσκευασία. Βάζετε το μείγμα και πάλι στο ψυγείο και έχετε το κραγιόν σας στη δική σας ξεχωριστή θήκη και το απλώνετε με πινελάκι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More