Έσωσε γατάκι δίνοντάς του το… φιλί της ζωής (VIDEO)

H προσπάθεια ενός εργάτη να σώσει ένα μικρό γατάκι το οποίο βρήκε αναίσθητο σε πλημμυρισμένη περιοχή της Κωνσταντινούπολης ύστερα από σφοδρή νεροποντή έχει καταγραφεί σε βίντεο και έχει γίνει ήδη viral!

Το μικρό γατάκι είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά που κατέκλυσαν συνοικίες της Πόλης. Όταν το εντόπισαν οι εργαζόμενοι έργων οδοποιίας πίστευαν ότι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή ήταν ελάχιστες.

Ανάμεσα στου εργαζόμενους ήταν και ο Μετίν, ο φύκαλας άγγελος της μικρής γατούλας. Επιστρατεύοντας τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια κατάφερε να την ζωντανέψει.«Κάναμε το καθήκον μας και είμαστε χαρούμενοι. Όταν το πήραμε για πρώτη φορά στα χέρια μας ήταν ακίνητο και αναίσθητο, δεν έκανε κανέναν ήχο», δήλωσε ο εργάτης, ο οποίος αποφάσισε από κοινού με τους συναδέλφους του να το κρατήσουν ως κατοικίδιο.

Ο κτηνίατρος που το εξέτασε, Μεβλούτ Μαϊταλμάν, ανέφερε πως πλέον το γατάκι είναι απόλυτα υγιές και μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη του Κεσκίν και της ομάδας που το έσωσε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More