Έτσι δεν θα κοκκινίζουν ποτέ τα καστανά μαλλιά σας

Αναρωτηθήκατε πότε γιατί τα φρεσκοβαμμένα κάστανα μαλλιά έχουν την τάση να κοκκινίζουν στο φως του ήλιου;

Αρχικά, η κόκκινη απόχρωση οφείλεται εξολοκλήρου στην βαφή. Όχι πως ήταν ελαττωματική ή κακής ποιότητας, απλώς επιλέξατε ένα ζεστό καστανό με θερμούς υποτόνους και όχι ένα ψυχρό σοκολατί. Πριν πάτε λοιπόν να βάψετε ξανά τα μαλλιά σας μπορείτε να δοκιμάσετε ένα απλό τρικ που θα σας δώσουμε.

Το Silver Shampoo είναι το μυστικό όπλο για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα καστανά μαλλιά. Πρόκειται για ένα μωβ σαμπουάν που έχει τη ικανότητα να τραβάει την κιτρινίλα δηλαδή τα ζεστά χρώματα αφήνοντας ένα ψυχρό αποτέλεσμα.

Η χρήση του είναι απλή: βρέχετε τα μαλλιά σας κατά προτίμηση με ζεστό νερό ώστε να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας. Στην συνέχεια χρησιμοποιείται το Silver Shampoo όπως ακριβώς το κανονικό σαμπουάν – θα ήταν προτιμότερο να το αφήσετε για λίγα λεπτά να δράσει. Τέλος, ξεβγάζετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό. Θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα μαλλιών μετά το Silver για βαθιά ενυδάτωση.

Τέτοιου είδους σαμπουάν μπορείτε να βρείτε παντού στην αγορά από αρκετές εταιρίες. Η συχνότητα με την οποία θα λούζετε τα μαλλιά σας με αυτό το προϊόν εξαρτάται από εσάς.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More