ΑΕΚ: Ζητάει εξηγήσεις από Περέιρα για τον τελικό κυπέλλου

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΚΕΔ να έχει αλλάξει την σύνθεση των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε την έντονη αντίδραση-δυσαρέσκεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, που αίρει την εμπιστοσύνη της στον Μέλο Περέιρα.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη στείλει επιστολή σε αυστηρότατο ύφος και με μορφή τελεσίγραφου στον Μέλο Περέιρα με κοινοποίηση σε Zόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA), ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ (πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA) και Πετρ Φούσεκ (ειδικός σύμβουλος ΕΠΟ) για το θέμα της αλλαγής της σύνθεσης της διαιτητικής εξάδας του τελικού χωρίς μάλιστα να έχει ενημερωθεί.

Μάλιστα, ζητάει μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή της επιστολής να απαντήσει επισήμως και γραπτώς ο Πορτογάλος για το αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στον ελληνικό Τύπο περί αλλαγής της διαιτητικής σύνθεσης του τελικού χωρίς την παραμικρή ενημέρωση, τι ακριβώς συνέβη τελικά, ποια ήταν η διαιτητική σύνθεση και ποιος το γνώριζε.

Στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, η ΑΕΚ εκφράζει προκαταβολικά την πλήρη απογοήτευση και την ολική απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μέλο Περέιρα, στην περίπτωση που όντως ισχύουν και επιβεβαιώσει βεβαίως ο ίδιος τα γεγονότα, όπως αναφέρονται στον Τύπο.

Επίσης τονίζει ότι τίθενται ζητήματα έννομων συνεπειών που φτάνουν μέχρι και την εγκυρότητα του τελικού, αν όντως η σύνθεση της διαιτητικής εξάδας ήταν διαφορετική από αυτή που ανακοινώθηκε με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ, ενώ  αναφέρονται και τα παράπονα της ΑΕΚ από τη διαιτησία της εξάδας στον τελικό και την εμπλοκή του πρώτου βοηθού σε φάση πέναλτι, με ερώτημα αν τελικά ήταν άλλος από αυτόν που όλοι γνώριζαν.

Κλείνοντας η ΑΕΚ επιφυλάσσεται για κάθε έννομο δικαίωμά της, όπως προκύπτει από την εν κρυπτώ αλλαγή της σύνθεσης, εφόσον βεβαίως επιβεβαιωθεί από τον Περέιρα ότι όντως έγινε και ξεκαθαριστεί εγγράφως και επισήμως τι ακριβώς συνέβη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More