Αλίκη Κατσαβού: Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι ο Κώστας Βουτσάς θα φύγει

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» μίλησε η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, για τον σπουδαίο ηθοποιό και τον θάνατο του.

«Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει», ανέφερε αρχικά.

«Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε «θέλω να βγω γρήγορα έξω». Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει. Ακόμη και εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή που οι γιατροί μάς έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, ο Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας… Ένιωθα πως «είναι ο Κώστας και θα βγει». Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας», είπε η ηθοποιός.

«Μέσα μου φώλιαζε ένας φόβος απροσδιόριστος, προφανώς ήταν αυτό, τον έδιωχνα, έλεγα πως είναι ο Κώστας και θα βγει, γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας. Ενημερώθηκα ότι έφυγε από τη ζωή από τη μικρή του κόρη που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ. Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα πεθάνει. Το ένστικτο μαζί με τα λόγια των γιατρών, η εικόνα του που είχα από το επισκεπτήριο εκείνης της ημέρας, έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε, άλλο ότι δεν ήθελα να το δεχθώ. Απλά το περίμενα…», δήλωσε συγκινημένη.

«Ο Κώστας ήταν ο Κώστας. Δεν ήταν ένας 80άρης, δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων και επίσης ήξερα ότι θα ήταν τέλειος πατέρας. Αφού ήθελε να με κάνει μάνα, θα ήταν τέλειος πατέρας και το είχε αποδείξει με τις τρεις κόρες του, φαινόταν ότι τον λάτρευαν άρα είχε κάνει καλά τη δουλειά του», σχολίασε η Αλίκη Κατσαβού σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που είχε με τον Κώστα Βουτσά.

Κλείνοντας, η ηθοποιός ξεκαθάρισε τι συμβαίνει τελικά με την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά. «Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια και δεν το λέω γιατί είμαι on camera. Και έχει καλές σχέσεις και ο Φοίβος. Απλά είμαι σε μια φάση που δεν θέλω να μιλάω για τα κληρονομικά, γιατί είναι ένα κομμάτι που μπορούμε να το λύσουμε αγαπημένα, όπως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε, ιδιωτικά, και νομίζω ότι δεν ενδιαφέρεται και ο κόσμος να μάθει αυτές τις λεπτομέρειες ζωής του Κώστα».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More