Ανεξιχνίαστο παραμένει στυγερό έγκλημα στην Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Ανεξιχνίαστο παραμένει στυγερό έγκλημα, που είχε αποκαλυφθεί το Σεπτέμβρη του 2018 με θύμα 54χρονο. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί κατακρεουργημένος, στο διαμέρισμά του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ο αδελφός του, μιλά στον ANT1 και καταγγέλλει πως οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Άλυτο μυστήριο παραμένει η δολοφονία 54χρονου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, που είχε βρεθεί σε μια καρέκλα μέσα στο διαμέρισμά του, κατακρεουργημένος. Ο αδελφός ακόμη αναζητά τις απαντήσεις που θα φέρουν τη λύτρωση στην οικογένειά του.

Όπως υποστηρίζει ο 52χρονος, λίγες ημέρες πριν από το φονικό, ο αδελφός του είχε διαπληκτιστεί μέσα στο διαμέρισμα με φίλους του. Ο καυγάς, λέει, ίσως συνδέεται με το τραγικό τέλος που βρήκε ο άτυχος άνδρας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη να ήταν οικονομικό.

Δράστης και θύμα, όπως φαίνεται, δεν ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Η θέση του 54χρονου πάνω στην καρέκλα, δείχνει πως αιφνιδιάστηκε από τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στον θώρακα.

Η οικογένεια του θύματος, έναν χρόνο μετά το στυγερό έγκλημα, ζητά από τις Αρχές να προχωρήσουν τις έρευνες και να μην αφήσουν την υπόθεση να “παγώσει”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More