ΑΠΘ: Σήμερα η δίκη για το συμβάν με τον 22χρονο και την φοιτήτρια

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η δίκη για τον 22χρονο φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον eniko.gr, η φοιτήτρια έτρεμε από το σοκ για λίγα δευτερόλεπτα, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, ενημέρωσε τη γραμματεία και κατάφερε να εγκλωβίσει τον δράστη προτού προλάβει να διαφύγει.

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και, όταν απομακρύνθηκε αρκετά, συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου» αναφέρει στην κατάθεσή της.

Περιγράφοντας όσα ακολούθησαν το πρωτοφανές περιστατικό, η νεαρή γυναίκα περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς συνελήφθη ο «θερμόαιμος» φοιτητής: «Αφού τελικώς κατάφερε να εξέλθει του κτιρίου, τον εντοπίσαμε εκ νέου εντός του αμφιθεάτρου με τη βοήθεια και του φύλακα, ο οποίος τον συγκράτησε στο σημείο έως ότου προσήλθαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Από την ανωτέρω πράξη προσβλήθηκε βάναυσα η γενετήσια αξιοπρέπειά μου, ενώ ένιωσα έντονο φόβο και ταραχή», είπε η φοιτήτρια.

«Ήθελα να ανακουφιστώ»

Στην κατάθεσή του ο φοιτητής παραδέχθηκε ότι πράγματι εκσπερμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας, διότι «ήθελε να ανακουφιστεί» και δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Την επόμενη μέρα της σύλληψής του ο 22χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η πολιτική αγωγή ζήτησε αναβολή της δίκης διότι η βασική μάρτυρας, δηλαδή η 22χρονη φοιτήτρια, έλειπε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό. Έτσι, η δίκη θα γίνει τελικά σήμερα στο Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More