ΑΠΘ: Συνεχίζεται η δράση φοιτητικών συλλόγων «Ζωντανεύουμε το ΑΠΘ»

Συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα η καμπάνια των φοιτητικών συλλόγων Βιολογικού, Γεωλογικού, Κτηνιατρικής, Πολιτικών Επιστημών, ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, Ψυχολογικού, ΠΤΔΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών και ΣΟΦΕΘ Βιολογικού, Γεωλογικού, Κτηνιατρικής, Πολιτικών Επιστημών, ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, Ψυχολογικού, ΠΤΔΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών και ΣΟΦΕΘ «Ζωντανεύουμε το ΑΠΘ».

Την Τρίτη 2/6 στις 12:00 στο τρίγωνο του Πολυτεχνείου θα γίνει συνάντηση φοιτητών και κινηματογραφικών ομάδων μπροστά στην έναρξη του θερινού σινεμά την Παρασκευή 5/6.

Την Πέμπτη 4/6 θα ξεκινήσει από τις 11:00 το τουρνουά σκάκι στο τρίγωνο του Πολυτεχνείου και η θεματική μέρα ζωγραφικής σε κάθε σχολή. Παράλληλα θα λειτουργεί ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Την ίδια μέρα στο τρίγωνο του Πολυτεχνείου θα παρουσιάζονται διεκδικητικά πλαίσια από εκλεγμένους στα ΔΣ των συλλόγων του ΑΠΘ.

Την Παρασκευή 5/6 θα συνεχιστεί το τουρνουά σκάκι και η ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του θερινού σινεμά την ίδια μέρα στις 20:00 στο τρίγωνο του Πολυτεχνείου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More