Απογειώστε το βάψιμο σας κάνοντας άψογα την γραμμή του eyeliner

Ένα δύσκολο επίτευγμα, φαντάζει, για μια κοπέλα η σωστή, άψογη, χωρίς καμία ατέλεια γραμμή eyeliner. Η αφετηρία για να απογειώσετε το make up look σας και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα είναι να βρεθεί η σωστή γραμμή eyeliner που θα αναδείξει τα μάτια σας και βέβαια η εξάσκηση.

Υπάρχουν τρία απλά tips που αν τα ακολουθήσετε θα δείτε αμέσως τη διαφορά στη διάρκεια του eyeliner:

#1. Χρησιμοποιείστε primer πριν την εφαρμογή του eyeliner, εκτός από τις σκιές και το eyeliner θέλει μια μικρή βοήθεια για να μείνει στη θέση του.

#2. Πριν εφαρμόσετε το eyeliner, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μολύβι ώστε να πατήσει μετά το eyeliner τη γραμμή που έχετε κάνει.

Tip: Σταθεροποιήστε το περίγραμμα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μολύβι ματιών, με μια σκιά ματιών με παρόμοιο χρώμα. Απλώστε τη σκιά κατά μήκος του περιγράμματος με ένα λεπτό φλατ πινέλο. Για πιο δραματικό – βραδινό μακιγιάζ μπορείτε να απλώσετε τη σκιά με βρεγμένο πινέλο.

#3. Επιλέξτε το σωστό προϊόν για τον τύπο του δέρματος σας. Αν έχετε λιπαρό δέρμα προτιμήστε τα σταθερά μολύβια ματιών ή υγρά eyeliner. Αν έχετε ξηρό ή κανονικό δέρμα προτιμήστε τις πιο κρεμώδεις υφές.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών, πριν τη mascara, με απαλές πινελιές από διάφανη πούδρα προσώπου. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο και περάστε το απαλά και στα δυο μάτια. Η πούδρα προσώπου θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ στα μάτια με αποτέλεσμα να μη λιώνει και να είναι στη θέση του για ώρες!

Πηγή: jenny.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More