Από σκουπίδια απειλείται το Ωραιόκαστρο – Χωρίς απορριμματοφόρα εδώ και μέρες

Με σκουπίδια κινδυνεύει να γεμίσει ο δήμος Ωραιοκάστρου, καθώς τις τελευταίες μέρες δε βγαίνουν στους δρόμους τα απορριμματοφόρα λόγω…έλλειψης καυσίμων.

Όπως περιγράφει στη Thesstoday.gr ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Ηλίας Ζιακούλης, είχε προκηρυχθεί διαγωνισμός για την ανάθεση της προμήθειας καυσίμων ύψους 100.000 ευρώ, ο οποίος όμως απορρίφθηκε από την Περιφέρεια, καθώς ιδιώτης προσέφυγε κατά της απόφασης.

Η διοίκηση του Ωραιοκάστρου έκανε ένσταση στην καταγγελία, ωστόσο μέχρι να δικαιωθεί της ένστασης, όπως τονίζει ο κ. Ζιακούλης, η αποκομιδή των σκουπιδιών πραγματοποιείται με δυσκολίες, καθώς ελάχιστα απορριμματοφόρα μπορούν να κινηθούν με τα διαθέσιμα καύσιμα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και όχι με τη συχνότητα που πρέπει να γίνεται η αποκομιδή.

Ο Ηλίας Ζιακούλης ζητά παράλληλα την κατανόηση των δημοτών, υπογραμμίζοντας πως γίνονται προσπάθειες για την ομαλοποίηση της αποκομιδής, η οποία όπως εκτιμά θα γίνεται κανονικά μέχρι την επόμενη βδομάδα. “Όσο είναι εφικτό, να κρατούν τα σκουπίδια στα μπαλκόνια τους και να μην επιβαρύνουν τους κάδους μέχρι την επόμενη βδομάδα που τα απορριμματοφόρα θα βγουν κανονικά στους δρόμους”, καταλήγει.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More