«Από όταν έπαιζε στην Ελλάδα, έστηνε παιχνίδια ο Ραούλ Μπράβο»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος στημένων αγώνων στην Ισπανία που ως εγκέφαλοί του φέρονται οι Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Pais», η έρευνα των ισπανικών αρχών που έφεραν εις πέρας την «Επιχείρηση Οίκος» έδειξε ότι η οργάνωση δρούσε τουλάχιστον από το 2016, όταν δηλαδή ο Ισπανός αμυντικός ακόμα έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με τις φανέλες της Βέροιας και του Αρη.

Παράλληλα, η εφημερίδα «ABC» αναφέρει ότι ο Ραούλ Μπράβο μαζί με τον Κάρλος Αράντα ήταν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος ενώ ρεις εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Primera Division (ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Ινίγο Λόπεθ, ο Κάρλος Καμπαγιέρο και ο Σάμουελ Σάιθ) λειτουργούσαν ως μεσάζοντες αναζητώντας παίκτες οι οποίοι θα ήταν πρόθυμοι να στήσουν παιχνίδια των ομάδων τους λαμβάνοντας φυσικά ένα σημαντικό οικονομικό αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες τους.

Μάλιστα στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση με τους επικεφαλής και ένα δίκτυο με ξεκάθαρη ιεραρχία.

Στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί, οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούν κωδικοποιημένες εκφράσεις, ενώ σημειώνεται ότι εδώ και μήνες η αστυνομία είχε τοποθετήσει κοριούς τόσο στα σπίτια όσο και στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι Αράντα και Μπράβο καταγράφοντας τα πάντα.

Πληροφορίες: Metrosport.gr

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More