Από 5.000 ευρώ θα καταθέσουν οι βουλευτές για την μάχη κατά του κορωνοϊού

Πλήθος υπουργών, όπως για παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης, και βουλευτών, για παράδειγμα Κώστας Κυρανάκης, κατέθεσαν ήδη χρήματα, δηλαδή το 50% της μηνιαίας αποζημίωσής τους, στον ειδικό λογαριασμό στη μάχη που δίνεται για τον κορωνοϊό.

Και ανάρτησαν, έτσι για να δώσουν το παράδειγμα σε άλλους, και την… απόδειξη στα σόσιαλ μίντια. Οι βουλευτές της ΝΔ θα καταθέσουν συνολικά για δύο μήνες από 5.000 ευρώ ο καθένας.

Ο μισός μισθός των περιφερειαρχών

Όπως διαβάζουμε στον “Βηματοδότη”, το ήμισυ του μηνιαίου μισθού τους κατέθεσαν ήδη (ή θα καταθέσουν στις αμέσως επόμενες ημέρες) και οι περισσότεροι περιφερειάρχες. Και λέγεται οι περισσότεροι, αφού ο κ. Αρναουτάκης δεν εξελέγη με τη στήριξη της ΝΔ, αλλά δεσμεύτηκε να καταθέσει (εάν δεν το έχει ήδη κάνει) τον μισό μισθό του στο ειδικό ταμείο. Ειδικά οι περιφερειάρχες θα καταθέσουν συνολικά για δύο μήνες 2.200 ευρώ ο καθένας. Επίσης θα καταθέσουν τον μισό μισθό τους (κάπου 1.800 ευρώ για δύο μήνες) και οι αντιπεριφερειάρχες καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Πηγή: tovima.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More