Απ. Τζιτζικώστας προς Τσίπρα: Η Δημοκρατία δεν είναι γραβάτα να τη φοράς όποτε βολεύει

Στην κρίση του ελληνικού λαού, είτε με δημοψήφισμα είτε με εκλογές πρέπει να θέσει τη συμφωνία των Πρεσπών ο πρωθυπουργός, αναφέρει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι «η Δημοκρατία δεν είναι γραβάτα για να τη φοράς μόνο όποτε βολεύει».

Ο κ. Τζιτζικώστας, απαντώντας στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη χθεσινή ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), υπογράμμισε ότι «οι θέσεις και οι απόψεις μου ήταν και παραμένουν πάντα σταθερές. Το να με κατηγορεί ο κ. Τσίπρας για υποκρισία δεν θα το σχολιάσω, το αφήνω στην κρίση των Ελλήνων πολιτών, που θυμούνται και ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι οι υποκριτές σ’ αυτή τη χώρα».

Και καταλήγοντας στη γραπτή δήλωσή του, ο κ. Τζιτζικώστας σημειώνει: Ακριβώς το ίδιο όμως πιστεύω ότι πρέπει να κάνει και ο πρωθυπουργός με τη «συμφωνία» του με τα Σκόπια: Να τη θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού είτε με δημοψήφισμα, είτε με εκλογές. Είναι ο μόνος δίκαιος και δημοκρατικός δρόμος. Άλλωστε, η Δημοκρατία δεν είναι γραβάτα για να τη φοράς μόνο όποτε βολεύει!».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More