Αρβανιτίδης: Ποια Βιώσιμη Ανάπτυξη θέλουμε και πώς ;

Στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Οικονομικών της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος ενέργειας και περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης.

Η συνεδρίαση έγινε μετά από ενημέρωση που έγινε από τον Επίτροπο της Ε.Ε. για θέματα Οικονομίας, κ. Paolo Gentiloni και τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα με θέμα «Επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης: Η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια πράσινη και δίκαιη οικονομία».

Ο κ. Αρβανιτίδης σημείωσε ότι αμφιβάλλει αν μπορεί να υπάρξει «πράσινος» καπιταλισμός όπως λένε κάποιοι, και πως ο υλικός πλούτος και τα οικονομικά μεγέθη ΔΕΝ αρκούν πλέον για να ορίσουν την ανάπτυξη και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ισόρροπη βιώσιμη ανάπτυξη με αλληλεγγύη τόσο εντός της Ε.Ε. όσο και εντός της χώρας μας μέσα από ένα Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο όπως προτείνει το Κίνημα Αλλαγής.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More