ΑΣ ΠΑΟΚ: H γλυκιά γεύση της ηθικής ικανοποίησης και o εξευτελισμός του βρώμικου συστήματος

Με απόλυτη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στον ΑΣ ΠΑΟΚ την απόφαση του CAS για επιστροφή των επτά βαθμών που έχουν αφαιρεθεί στον Δικέφαλο αλλά και για εκδίκαση της υπόθεσης στην ουσία της από την Επιτροπή Εφέσεων. Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κάνει λόγο για ηθική ικανοποίηση αλλά και για εξευτελισμό «του βρώμικου συστήματος» που έκανε πόλεμο στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Με ικανοποίηση υποδεχόμαστε στον Α.Σ. ΠΑΟΚ την απόφαση του CAS, για επιστροφή των επτά βαθμών, σχετικά με την “θρυλούμενη” υπόθεση δήθεν πολυϊδιοκτησίας. Αισθανόμαστε την ηθική ικανοποίηση αυτού ο οποίος έχει κατηγορηθεί άδικα και οδηγήθηκε σε καταδίκη δίχως δίκη. Ο σκοπός της σκευωρίας πέτυχε. Η ομάδα αποπροσανατολίστηκε, ο Λαός αποπροσανατολίστηκε, ο Οργανισμός ΠΑΟΚ αποπροσανατολίστηκε.

Μένει η γλυκιά γεύση της ηθικής ικανοποίησης και του εξευτελισμού του βρώμικου συστήματος. Βέβαια, για κάποια παχύδερμα οι έννοιες “τσίπα” και “ξεφτίλα” είναι άγνωστες. Ελπίζουμε, η Επιτροπή Εφέσεων στην οποία παραπέμφθηκε η υπόθεση, να αφεθεί ελεύθερη να δικάσει και να αποφασίσει, έχοντας πλέον απαλλαγεί από το βάρος της εισήγησης της γνωστής και μη εξαιρετέας Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More