Αυτά τα ζώδια έψαξαν τα κινητά των συντρόφων τους στην καραντίνα

Οι σχέσεις σίγουρα δοκιμάστηκαν σε αυτή την καραντίνα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα έγιναν αποκαλύψεις που δεν ήταν ευχάριστες αφού αφορούσαν την απιστία με αποτέλεσμα πολλοί να πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Σύμφωνα με έρευνα του OnBuy.com το 41% των γυναικών και το 60% των ανδρών ήταν δυσαρεστημένοι από την σεξουαλική τους ζωή στην καραντίνα. Αυτό οδηγεί στο σενάριο ότι σταμάτησαν να βρίσκουν τους συντρόφους τους ελκυστικούς καθώς αντιμετώπισαν θέματα εμπιστοσύνης.

Με αυτό το δεδομένο, το Psychic World αναζήτησε την απάντηση στην αστρολογία. Ποια ζώδια δεν εμπιστεύονται τους συντρόφους τους; Ιδού τα αποτελέσματα!

Οι Λέοντες, οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς είναι οι μεγαλύτεροι κατάσκοποι του ζωδιακού. Το 75% όσων είναι Λέοντες, το 71% των Καρκίνων και το 69% των Ιχθύων παραδέχτηκαν ότι έψαξαν τις συσκευές των συντρόφων τους.

Οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Υδροχόοι είναι οι λιγότερο καχύποπτοι. Μόνο το 19% των Τοξοτών, το 15% των Παρθένων και το 11% των Υδροχόων είπαν ότι χρειάστηκαν να ρίξουν μια ματιά στις συσκευές των αγαπημένων τους.

Το 33% παραδέχτηκε ότι τσεκάρει το κινητό ή τον υπολογιστή του συντρόφου κάθε μέρα.

Το 59% ισχυρίστηκε ότι βρήκε κάτι ενοχοποιητικό ψάχνοντας τις συσκευές του συντρόφου.

Το 34% είπε ότι ανακάλυψε ότι ο σύντροφός τους έστειλε η έλαβε “επικίνδυνες” φωτογραφίες από κάποιον του αντίθετου φύλου.

Πηγή: mariaclare.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More