Αυτά τα ζώδια είναι η ψυχή του πάρτι

Ποιο είναι το συστατικό που θα απογειώσει το πάρτι σου; Σίγουρα οι πρώτες απαντήσεις σου θα έχουν να κάνουν με τη σωστή κάβα, τη σωστή μουσική ή τον κατάλληλο χώρο. Το σημαντικότερο όμως είναι να έχεις στους καλεσμένους ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια αφού ξέρουν πως να κάνουν μια βαρετή βραδιά να μοιάζει με μεγάλη γιορτή.

Δίδυμος: ξέρουν πάντα πώς να ζωντανέψουν τα πράγματα

Σου προκαλεί έκπληξη που ο παιχνιδιάρης Δίδυμος είναι ψηλά σε αυτή τη λίστα; Παρόλο που πολλοί αγαπούν να μισούν το πόσο άτακτοι είναι, τα κόλπα τους κάνουν πάντα τα πάρτι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Αυτό συμβαίνει γιατί οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι πάντα ανοιχτοί σε ότι και να συμβεί και δεν κρίνουν τον εαυτό τους. Ξέρουν πως να ρίξουν όλες τις αναστολές των άλλων και να τους ενθαρρύνουν να γνωρίσουν μια πτυχή του εαυτού τους που δεν ήξεραν ότι υπάρχει. Πώς καταλήγουν όλοι τελικά να προσεγγίζουν αυτόν που τους αρέσει; Πιθανότατα γιατί ένας Δίδυμος τους ενθάρρυνε.

Λέων: ζουν τη ζωή σαν ένα μεγάλο πάρτι

Αν έχεις έναν Λέοντα στη ζωή σου σίγουρα ξέρεις πως μπορούν να μετατρέψουν την πιο βαρετή κατάσταση σε κάτι διασκεδαστικό. Ακόμα κι αν είσαι παγιδευμένη στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες, θα ανεβάσει την ένταση και θα μετατρέψει τη διαδρομή σε διαγωνισμό χορού. Εξάλλου είναι το πιο εκφραστικό και θεατράλε ζώδιο από όλα. Το να δημιουργούν την ενέργεια είναι αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά και για να είμαστε ειλικρινείς κάθε πάρτι χρειάζεται και λίγο μελόδραμα. Αν υπάρχει ένας εκπρόσωπος του ζωδίου ανάμεσα στους καλεσμένους σου, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι.

Τοξότης: θα φροντίσουν το πάρτι σου να μείνει αξέχαστο

Αν δεν έχεις σχέδια και καμία ένδειξη του πώς θα εξελιχθεί η βραδιά, το πρώτο πρόσωπο που θα πρέπει να σκεφτείς θα πρέπει να είναι ένας Τοξότης. Αυτό το ζώδιο είναι η προσωποποίηση του αυθορμητισμού και της περιπέτειας και όταν είναι γύρω σου θα πρέπει πάντα να περιμένεις μη αναμενόμενα πράγματα. Αν είναι καλεσμένος στο πάρτι σου, όχι απλά θα γελάνε όλοι μέχρι να πονέσει η κοιλιά τους αλλά θα αλλάξει και τον προγραμματισμό σου γιατί πιθανότατα έχουν κάποια καλύτερη ιδέα. Πώς βρέθηκαν όλοι στην πισίνα με τα ρούχα; Ρώτα καλύτερα τον Τοξότη.

Υδροχόος: είναι φίλοι κυριολεκτικά με όλους

Αν δεν ξέρεις ποιον να καλέσεις στο πάρτι σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις σε έναν Υδροχόο και να τους πεις να αρχίσει να σου στέλνει επαφές. Αυτό το ζώδιο είναι φίλος με εκατομμύρια ανθρώπους από διαφορετικά backgrounds και ξέρει πως να φροντίσει μια δυνατή κοινωνικότητα. Επίσης, η στάση τους βοηθάει τους πάντες να πάρουν τον εαυτό τους λιγότερο στα σοβαρά. Η προκλητική συμπεριφορά τους βγάζει από όλους τη διάθεση του πάρτι. Επιπλέον, αν όλοι σχηματίσουν κλίκες αντί να αναμειχθούν μεταξύ τους, ένας Υδροχόος ξέρει πώς να τους επαναφέρει στη σωστή κατεύθυνση.

Πηγή: marieclaire.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More