Αυτές είναι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις μόδας που έγιναν στη Google το 2019

Το τέλος της χρονιάς είναι σχεδόν εδώ και έτσι ήρθε η στιγμή η Google να κυκλοφορήσει τον ετήσιο Κατάλογο Αναζήτησης σε σχέση με τη μόδα για το 2019.

Σε αντίθεση με τη λίστα της περσινής χρονιάς, η οποία είχε βασιλική χροιά χάρη στη μεγάλη μέρα της Meghan και του Harry, οι φετινές αναζητήσεις αφορούσαν πιο πολύ σχεδιαστές. Ο Karl Lagerfeld ήταν στην κορυφή της λίστας, έχοντας φύγει από τη ζωή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας τον Φεβρουάριο. Ο συνεργάτης του Karl, Jacques de Bascher, έφτασε στην πέμπτη θέση στον κατάλογο.

Στη δεύτερη θέση είναι η Jourdan Dunn, η οποία εντάχθηκε στο cast της νέας κωμωδίας, Maxxx. Τρίτος ήρθε ο Peter Lindbergh, Γερμανός φωτογράφος και σκηνοθέτης ταινιών μόδας, ο οποίος επίσης έφυγε δυστυχώς από τη ζωή νωρίτερα αυτό το έτος. Μια πιο θετική τέταρτη θέση είναι αυτή της Kiko Mizuhara, η οποία εισέβαλε στις οθόνες μας μέσω του Netflix με το Queer Eye: We’re in Japan!.

Οι πιο πιο δημοφιλείς αναζητήσεις μόδας του 2019

1. Karl Lagerfeld
2. Jourdan Dunn
3. Peter Lindbergh
4. Kiko Mizuhara
5. Jacques de Bascher
6. Vivienne Westwood Vans
7. V&A Dior
8. Louis Vuitton Airpods
9. Zac Posen
10. Louis Vuitton Filter

Οι πιο πιο δημοφιλείς αναζητήσεις σχεδιαστών για το 2019

1. Karl Lagerfeld
2. Zac Posen
3. Giambattista Valli
4. Σοφία Κοκοσαλακη
5. Matthew Williamson
6. Mki Miyuki Zoku
7. Galliano
8. Giles Deacon
9. Zandra Rhodes
10. Fendi

Πηγή: marieclaire.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More