Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για κάθε σπυράκι

Ξυπνάς το πρωί, πηγαίνεις στο μπάνιο και αντικρίζεις ένα τεράστιο σπυράκι στο πρόσωπο. Αυτός δεν είναι σίγουρα ο πιο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει καλά η ημέρα! Εκτός από αισθητικό πρόβλημα, η παρουσία του συχνά μπορεί να συνοδεύεται από επίμονο πόνο, να προκαλεί κοκκίνισμα στην περιοχή, ενώ υπάρχει κίνδυνος αν δεν το φροντίσεις σωστά, να μολυνθείς.

Παρά το γεγονός, ότι το σπυράκι έχει εμφανιστεί για κάποιο λόγο που μπορεί να μην είναι συγκεκριμένος, μιας και υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι το πυροδοτούν, όπως η κακή υγιεινή, η ακμή, η κακή διατροφή, η ηλικία, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι το δεδομένο διάστημα, αλλά και διάφορα βακτήρια, ένα είναι σίγουρο: Πως υπάρχει ένα συστατικό των προϊόντων το οποίο χαρακτηρίζεται ως ο μεγαλύτερος εχθρός του.

Αναφέρομαι στο σαλικυλικό οξύ, το οποίο προέρχεται από το φλοιό της ιτιάς. Είναι ευρέως γνωστό για την αντι-φλεγμονώδη, αντιβακτηριακή και ξηραντική δράση του, χαλαρώνει τα σπυράκια, μειώνει την παραγωγή σμήγματος και περιορίζει τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας από προηγούμενες εξάρσεις της ακμής, ενώ είναι ένα ισχυρό απολεπιστικό.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλά προϊόντα που το περιέχουν. Μην διστάζεις να τα εμπιστευτείς, απλά δώσε χρόνο στο δέρμα σου να αντιδράσει και να προσαρμοστεί. Πρόσθεσέ το στα επόμενα online ψώνια σου!

-Drying Lotion Mario Badescu

-Effaclar Duo Acne Treatment La Roche-Posay

-Super Spot Remover Acne Treatment Gel Origins

-Ac-Norm Active Wash Frezyderm

Πηγή: marieclaire.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More