Βόλεϊ: Δεύτερη ήττα για την γυναικεία ομάδα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣΩ έχασε, στο γήπεδο του Ρυσίου , από την τοπική ομάδα της Αναγέννησης με σκορ 3-0.

Το αποτέλεσμα δεν επιδέχεται καμία κριτική μια και το σκορ είναι ο καθρέπτης του αγώνα. Τα σετ : 25-14, 25-11, 25-15. Η ομάδα της Αναγέννησης ήταν ανώτερη από το ΔΑΣΩ και κέρδισε δίκαια τον αγώνα.

Το πρόβλημα είναι στην ομάδα του ΔΑΣΩ που πρέπει να βρει λύσεις, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουν προκύψει, ώστε να βελτιώσει την εμφάνιση του.

Η διοίκηση του Συλλόγου μαζί με το προπονητικό team πρέπει άμεσα να δώσουν προτεραιότητα στην αποκατάσταση των τραυματιών. Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα το μέλλον δεν προοιωνίζεται και τόσο “ρόδινο”.

Την Κυριακή 20-10-19 στις 18:00 θα αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα του ΑΕΣ Μυγδονιακού.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια την ομάδα του Βότση, η ομάδα των κορασίδων α΄ έχασε με σκορ 3-0.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

Η ομάδα εκτός συναγωνισμού, κορασίδες β΄, στον αγώνα με τον Αετό Φιλύρου έχασε με 1-3 αλλά φάνηκε μια σημαντική βελτίωση. Ξεκίνησαν με πάλι με άγχος τον αγώνα αλλά σιγά – σιγά άρχισαν να το ξεπερνούν , όπως φαίνεται και από τα σετ : 17-25, 12-25, 26-24, 23-25.

ΔΑΣΩ : ( Πέτρα Καρακώστα) Μπόζογλου, Γεωργίου, Μουχτάρη, Ζαχαριάδου, Παλάντζα, Τρώντσιου, Γιαννούση, Μπεκιάρη, Καρατζόβαλη, Καζάκη, (λ)Προκοπίου.

Υπήρξε ο τραυματισμός της Γεωργίου η οποία μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο. Οι συναθλήτριες της, η προπονήτρια και η διοίκηση της εύχονται γρήγορη αποκατάσταση, και την περιμένουμε γρήγορα κοντά μας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More