Βόρεια Κορέα: Έσπασαν την καραντίνα και ο Κιμ τους εκτέλεσε!

Μια ακόμη είδηση έρχεται από την Βόρεια Κορέα, όπου το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε ένα ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα.

Μπορεί η Πιονγιάνγκ να διατυμπανίζει πως δεν έχει καταγράψει κανένα κρούσμα του κορωνοϊού, ωστόσο αρκετές επαρχίες είναι σε καραντίνα. Ανάμεσα σε αυτές και η Ryanggang.

Σύμφωνα με το Radio Free Asia, ένα ζευγάρι έσπασε την καραντίνα και προσπάθησε να αυτομολήσει προς την Κίνα. Το ζευγάρι εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες ενώ μαζί είχαν και ένα μικρό παιδί, το οποίο ήταν ανιψιός του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο παιδί επιτράπηκε να γυρίσει σπίτι του.

«Πριν λίγες ημέρες άκουσα από έναν επαρχιακό φύλακα, πως μια οικογένεια έσπασε την καραντίνα και προσπάθησε να πάει στην Κίνα. Του συνέλαβαν και τους εκτέλεσαν. Τα σύνορα ελέγχονται πάρα πολύ και είναι σε κατάσταση συναγερμού λόγω του κορωνοϊού», δήλωσε ο κάτοικος της Ryanggang, διατηρώντας φυσικά την ανωνυμία του.

‘Όμως οι λεπτομέρειες δεν τελειώνουν σε αυτό το σημείο: «Ήταν και οι δυο γύρω στα 50 και ο νεαρός μαζί τους στα 14. Ήταν ανιψιός τους. Οι γονείς του είχα φύγει για τη Νότια Κορέα πριν λίγες μέρες. Πριν τους εκτελέσουν τους βασάνισαν και ομολόγησαν πως είχαν μιλήσει με τους γονείς του παιδιού, που ήταν στη Νότια Κορέα. Ο πατέρας του παιδιού είχε ζητήσει να του φυγαδεύσουν το παιδί».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More