Β. Ελλάδα: Που είναι κλειστό το οδικό δίκτυο λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που πλήττει την χώρα τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται να υποχωρεί, ωστόσο στη Βόρεια Ελλάδα το οδικό δίκτυο αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα και κατά τόπους παραμένει κλειστό, ειδικότερα σε Ημαθία και Χαλκιδική.

Πιο αναλυτικά:

Κλειστή παραμένει από την Τετάρτη η επαρχιακή οδός Λαγκαδικίων – Σχολαρίου στον νομό Θεσσαλονίκης λόγω υπερχείλισης ρέματος στην περιοχή.

Εξάλλου και σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας η κυκλοφορία έχει διακοπεί στα εξής σημεία του νομού Χαλκιδικής: Στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου, στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει την επαρχιακή οδό Μουδανιών – Σιθωνίας με τον οικισμό της Ολύνθου όπως και σε κοινοτικούς δρόμους εντός του οικισμού της Φούρκας. Επίσης, στο 44ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Συκιάς Χαλκιδικής, στην περιοχή Σπαθιές, έχει αποκλειστεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, προς Νικήτη, λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για την πρόληψη ατυχημάτων.

Στην Ημαθία, κλειστές είναι δύο εγκάρσιες διαβάσεις του ποταμού Τριπόταμου, μεταξύ Βέροιας και Λαζοχωρίου, όπως και μεταξύ Μακροχωρίου και Ταγαροχωρίου. Παράλληλα, λόγω χιονιού και παγετού, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήματα επαρχιακών δρόμων του νομού Ημαθίας. Συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας – Κοζάνης από το 93ο χιλιόμετρο έως τα όρια με το νομό Κοζάνης και στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Σελίου από το 19ο χλμ έως το χιονοδρομικό κέντρο. Τέλος, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί από το 9ο χλμ της επαρχιακής οδού Νάουσας – Σελίου και από το 10ο χλμ στον επαρχιακό δρόμο Νάουσας -Τριών Πέντε Πηγαδιών.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More