Γάτα – υπερήρωας σώζει τη ζωή βρέφους προτού κατρακυλήσει από σκάλα

Μια γάτα κατάφερε να γίνει πρώτη είδηση στην Κολομβία, χάρη στην εντυπωσιακή της αντίδραση μπροστά στη θέα ενός μωρού, κλάσματα δευτερολέπτου μακριά από ένα τρομακτικό ατύχημα, το οποίο που θα μπορούσε να του κοστίσει ακόμη και τη ζωή του.

Η 27χρονη μητέρα του βρέφους και υπερήφανη ιδιοκτήτρια του τετράποδου, Ντιάνα Λορένα Αλβάρεζ, δεν πίστευε στα μάτια της όταν έλεγξε την κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της, για να δει πώς ο γιος της Σαμουέλ Λεόν είχε κατέβει από την κούνια του και γιατί βρισκόταν στο πάτωμα.

Το βίντεο, από το περιστατικό που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου αλλά μόλις πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνει το παιδί να φτάνει μπουσουλώντας μέχρι την άκρη των σκαλιών.

Η γάτα, που έχει εξαρχής καρφωμένα τα μάτια της πάνω του, φαίνεται να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και αποφασίζει ταχύτατα να επέμβει με σωτήριο τρόπο.

Το ατρόμητο τετράποδο γραπώνει το αγοράκι με τα νύχια του, τραβώντας το προς τα πίσω, προτού πέσει από μεγάλο ύψος και στη συνέχεια μπαίνει μπροστά του, προκειμένου να του φράξει το δρόμο προς την σκάλα, ενώ φαίνεται ακόμη και να «σπρώχνει» το παιδί μακριά από το επικίνδυνο σημείο.

«Αν δεν ήταν για τη γάτα, ο γιος μου θα κατρακυλούσε από τις σκάλες. Παρακολουθώντας το υλικό από την κάμερα ασφαλείας, ένιωσα πραγματικά έκπληκτη και τυχερή», δήλωσε η Αλβάρεζ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More