Γεύση από Σπίτι: Στείλε φαγητό σαν της μαμάς!

Όλοι πάνω κάτω γνωρίζουμε τι σημαίνει να έχεις λιγούρα. Τρέχεις για δουλειές και δεν προλαβαίνεις να ετοιμάσεις σπιτικό φαγητό και η αλήθεια είναι ότι προσέχεις και λίγο τελευταία, οπότε δεν σε “ψήνει” να φας κάτι απ’έξω. Από την άλλη κιόλας ονειρεύεσαι το σπιτικό φαγητό της μαμάς σου που κάθε μεσημέρι μοσχοβολούσε το σπίτι από τις μυρωδιές.

Θα ήθελες να σε φροντίσει κάποιος όπως η μαμά σου. Δεν θα ήταν ωραίο, λοιπόν, να άνοιγες την πόρτα και να είχες μπροστά σου ένα τάπερ με το αγαπημένο σου φαγητό; Θα ήταν, γιατί εμείς που αγαπάμε το φαγητό, ξέρουμε!

Κάτι νέο τρέχει στην πόλη και η Pitsos είναι αυτή που σου δίνει τη λύση στο “πρόβλημα” του σπιτικού φαγητού. Η Pitsos έφτιαξε ένα site και μία μοναδική ενέργεια που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη. Με έναν εύκολο και απλό τρόπο μπορείς να δείξεις σε κάποιον αγαπημένο σου ότι τον αγαπάς, τον νοιάζεσαι και πάνω απ’όλα ότι… δε θέλεις να μένει νηστικός.

Η ενέργεια της Pitsos λέγεται #gefsiapospiti και μπορεί να δώσει χαρά σε ανθρώπους της πόλης αρκεί κάποιος να… τους ταΐσει.

Μπαίνεις λοιπόν στο σάιτ, δηλώνεις τη συμμετοχή σου και επιλέγεις το φαγητό της ημέρας ώστε να κάνεις έκπληξη στο άτομο που θες και βρίσκεται στην περιοχή που μοιράζεται το φαγητό που έχεις επιλέξει.

Μη χάνεις άλλο χρόνο μπες ΕΔΩ και δήλωσε συμμετοχή τώρα πριν εξαντληθούν τα φαγητά!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More