Γιαννούλης: Θερμό καλοκαίρι φοβάμαι στην οικονομία και την ανεργία

«Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε και ακούμε την ανάγνωση του κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία. Τα καθεστώτα επενδύουνε στην υπερβολή και στο μαξιμαλισμό, κυρίως όταν βρίσκονται υπό πίεση, σε κίνδυνο ή απομονωμένα» τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» του OPEN.

«Η Τουρκία μπορεί να έχει διαπιστευτήρια και να πιστώνεται μία ευελιξία και αποτελεσματικότητα στη διπλωματία της, πιστεύω ωστόσο ότι το καθεστώς Ερντογάν το τελευταίο διάστημα πέφτει σε αντιφάσεις.

Δεν μπορεί ο Ερντογάν να κουνά το δάχτυλο στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη για ζητήματα όπως ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία του λόγου και του τύπου, αλληλεγγύη και διαφάνεια στη διοίκηση ενός κράτους.

Το στοίχημα για την Ελλάδα είναι εάν θα καταφέρουμε να έχουμε μία εθνική, ενιαία γραμμή και να την εκφράζουμε συντεταγμένα εντός και εκτός της χώρας.

Καλώς έγιναν αυτά που έγιναν τον Μάρτιο στον Έβρο, καλώς φυλάσσονται τα σύνορα και φυλάσσονται εδώ και χρόνια. Όποιος έχει την εντύπωση ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις είχαν κάνει εκπτώσεις στη φύλαξη των συνόρων δεν εισφέρει στην κοινή προσπάθεια.
Οι υπερβολές και η αμετροέπεια δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Η ψυχραιμία, η ηρεμία και η σοβαρότητα πρέπει κυρίως να προέρχονται από το εσωτερικό και να εκφράζονται με αποτελέσματα στο εξωτερικό», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θερμό καλοκαίρι φοβάμαι κυρίως στο χώρο της οικονομίας, της ανεργίας και της ύφεσης, εκεί όπου τα πράγματα διέπονται από μεγάλο δείκτη παραπλάνησης και ψεμάτων.
Να σταματήσει να λέει ψέματα για 30.333 πρώην εργαζόμενους στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης» τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More