Γιαννούλης: «Χαστούκι» για τη ΝΔ οι συστάσεις του Αρείου Πάγου

«Οι συστάσεις του Αρείου Πάγου ήταν χαστούκι για τη Νέα Δημοκρατία» τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Από τις 6» της ΕΡΤ1, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η προγραμματισμένη κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων.

«Μία πολιτική πλειοψηφία –στην προκειμένη περίπτωση της προανακριτικής επιτροπής- ακόμη και εάν θεσμικά υποστηρίζει το ρόλο του εισαγγελέα δεν μπορεί να καταλύει το κράτος δικαίου. Οι συστάσεις του Αρείου Πάγου ήταν χαστούκι για τη Νέα Δημοκρατία. Είναι προσβολή για το δικαιϊκό μας σύστημα να αποκαλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες κουκουλοφόρους Είναι σοβαρή μία κυβέρνηση όταν ο αντιπρόεδρος της και υπουργοί της, με φωνή Αντώνη Σαμαρά επιτίθενται με χυδαίο τρόπο σε προστατευόμενους μάρτυρες; Η προστασία των μαρτύρων διασφαλίζεται με την πολιτική συμπεριφορά της κυβέρνησης; Ελέγχονται δύο στελέχη της ΝΔ και ένας πρώην υπουργός του ΚΙΝ.ΑΛ και τολμούν και λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δύσκολή θέση;»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More