Γιώργος Καπουτζίδης: Καλεσμένος στο Mega αποκάλυψε τον νέο του ρόλο στο κανάλι

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Mag, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε σήμερα, στην πρώτη μέρα του νέου Mega, για όλα αυτά που ετοιμάζει για το κανάλι. Αρχικά αναφέρθηκε στην εκπομπή που θα παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Γνωρίζουμε τις προσωπικότητές τους, την καθημερινότητά τους και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα αθλήματα γιατί τα δοκιμάζω κι εγώ. Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Θα κορυφωθεί στο Τόκιο, γιατί σκοπεύουμε να πάμε εκεί, να έχουμε ανταποκρίσεις» εξήγησε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Είμαι κι εγώ στην ομάδα του Mega που φτιάχνει αυτή τη στιγμή τη μυθοπλασία, η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει, να επιλέξουμε αυτά τα οποία θεωρούμε πιο ωραία και ταιριαστά για το προφίλ του Mega και για τους τηλεθεατές. Από εκεί και πέρα, εγώ είχα ξεγράψει λίγο το ενδεχόμενο να γράψω για την τηλεόραση, το σκέφτομαι όμως πολύ σοβαρά και αυτό».

Πηγή: protothema.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More