Γλυκό ψυγείου με σοκολάτα

Υλικά για 1 μεγάλο πυρέξ

3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ

1 1/2 πακέτο μαργαρίνη

300 γρ. ζάχαρη

110 γρ κακάο

5 αυγά

1 βανίλια

1 σφηνοπότηρο κονιάκ

Γάλα εβαπορέ για τα μπισκότα

Εκτέλεση

Λιώστε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τη ζάχαρη και το κακάο ανακατεύοντας.

Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίξτε μέσα τα αυγά που έχετε χτυπήσει. Ανακατέψτε γρήγορα το μείγμα.

Προσθέστε το κονιάκ και τη βανίλια και συνεχίστε το ανακάτεμα.

Στη συνέχεια, ζεστάνετε λίγο το εβαπορέ και βρέξτε τα πτι μπερ με αυτό. Στρώστε τα στο πυρέξ.

Ρίξτε το μείγμα σοκολάτας, από πάνω απλώστε κι άλλα μπισκότα και μετά άλλη μια στρώση σοκολάτας.

Αφήστε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Για να ξέρετε: Την 1η Μαΐου 2018 θα ενημερώσουμε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους χρήσης, ώστε να είναι πιο σαφείς και να καλύπτουν τη νέα νομοθεσία περί προστασίας του απορρήτου στην Ευρώπη. Επιλέξτε Αποδοχή για να μας ενημερώσετε ότι συμφωνείτε με τις αλλαγές. Μάθετε περισσότερα.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο