Γυναίκα από την Βέροια κέρδισε τα 6,7 εκατομμύρια του Τζόκερ!

Έναν μεγάλο υπερτυχερό, ο οποίος κερδίζει περισσότερα από 6,7 εκατομμύρια ευρώ, ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019.

Το χρυσό δελτίο μπορεί να μην κατατέθηκε σε κάποιο πρακτορείο της Βέροιας αλλά να παίχτηκε μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του ΟΠΑΠ, σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr από τον κύκλο των πρακτόρων, έκανε «κροίσο» μια γυναίκα από τη Βέροια, ηλικίας 35 ετών περίπου.

Η υπερτυχερή Βεροιώτισσα πέτυχε σωστά τους χρυσούς αριθμούς, συμπληρώνοντας 10 στήλες και με ένα… κλικ και δελτίο που κόστισε μόλις 5€ έγινε πλουσιότερη όχι μόνο κατά 6.781.501,68€ που έδινε η 1η κατηγορία αλλά κέρδισε και επιπλέον 130 χιλιάρικα από τις εννέα επιτυχίες στη 2η κατηγορία! Αυτό θα πει… «και αν σου κάτσει;»

Η υπερτυχερή και υπερπλούσια Βεροιώτισσα προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μη γίνουν τα στοιχεία της ευρέως γνωστά -για ευνόητους λόγους- ζει και κυκλοφορεί όμως ανάμεσά μας! Ας της ευχηθούμε σε καλή μεριά!

Πηγή: veriotis.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More