Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Αλλάζουν μέσω taxisnet μόνιμη κατοικία για να πάνε Πάσχα στο χωριό

Πατέντες για να καταφέρουν να πάνε στην επαρχία τις διακοπές του Πάσχα βρίσκουν αρκετοί πολίτες όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι: «Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα στο αμάξι και θα ξεκινήσουν για Πάσχα».

Οι παραβάσεις στα περιοριστικά μέτρα που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού φαίνεται ότι μειώνονται όσο περνάει ο καιρός αλλά το Πάσχα οι αστυνομικές αρχές θα βρίσκονται σε εγρήγορση.

«Είναι λίγοι, αλλά το κάνουν» τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος και συνέχισε: «Η ΕΛΑΣ θα είναι στα διόδια δε θα πάει κάνεις στην επαρχία, έχουμε πόλεμο»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες που ακούνε τους έλληνες αστυνομικούς. Εμείς είμαστε έξω για εσάς. Εμείς δε μένουμε σπίτι, είμαστε έξω να το σεβαστούν αυτό» κατέληξε ο γραμματέας των ειδικών φρουρών.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More