Γ. Ιωαννίδης: Ο δήμος Δέλτα θα αλλάξει σελίδα

Ο Γιάννης Ιωαννίδης εκλέχτηκε νέος δήμαρχος Δέλτα, ο οποίος επικράτησε του νυν δημάρχου, Μίμη Φωτόπουλου, στο β’ γύρο των εκλογών.

της Χριστίνας Μισιρλή

Αναφερόμενος στην εκλογή του ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε στο ThessToday.gr: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν για την αλλαγή στο δήμο Δέλτα. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Μιλήσαμε από την πρώτη μέρα ότι ο δήμος πρέπει να αλλάξει διοίκηση, να αλλάξει σελίδα και να φύγει από την στασιμότητα των τελευταίων ετών. Να δει την προοπτική και το αύριο με πιο καθαρή ματιά”.

Για το αν ήταν δύσκολη η προεκλογική περίοδος ανέφερε πως: “Ήταν δύσκολος αγώνας για εμάς γιατί υπήρχε μια διοίκηση η οποία είχε τις αναφορές της. Η διοίκηση δεν κατάφερε να ενώσει δυνάμεις, ούτε τους πολίτες ώστε να λύσει προβλήματα που απασχολούν κυρίως την καθημερινότητα του πολίτη και να αναδείξει ένα οραματικό πλαίσιο για τον τόπο. Επίσης, δεν κατάφερε να συσπειρώσει τους πολίτες σε ένα διεκδικητικό πλαίσιο που θα αφορά είτε το παραθαλάσσιο μέτωπο, είτε την αξιοποίηση των παραγωγικών πόρων για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό το καταφέραμε εμείς. Οι συμπολίτες ενσάρκωσαν τις προσδοκίες τους επάνω μας”.

“Καλούμε, λοιπόν, για την επόμενη μέρα μέσα από συνθέσεις που πρέπει να γίνουν στο δημοτικό συμβούλιο, να σχηματιστεί μια συμπαγή ομάδα διοίκησης πάνω σε μια προγραμματική σύγκλιση με τις άλλες παρατάξεις, ώστε να σχηματίσουμε μια ισχυρή πλειοψηφία για να ανταποκριθούμε στις ελπίδες και στις προσδοκίες των συμπολιτών μας από την καθημερινότητα μέχρι τους μεγάλους στόχους που θα βάλουμε, οι οποίοι αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής μας” κατέληξε ο κ. Ιωαννίδης.

Να σημειωθεί ότι ο νέος δήμαρχος Δέλτα συγκέντρωσε ποσοστό 53,20%, ενώ ο Μίμης Φωτόπουλος 46,80%.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More