Γ. Μπουτάρης: Φέτος το αλάτι δεν πάγωσε

Στην αντιμετώπιση της χιονόπτωσης που έπληξε τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

“Έδειξαν μεγάλη αφοσίωση οι εργαζόμενοι, γεμίζοντας τους δρόμους αλάτι, όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν θα εκφράσω μόνο την ευαρέσκειά μου αλλά όλων των πολιτών του δήμου. Μόνο καλά σχόλια ακούσαμε, εκτός από μερικούς που το έκαναν για αντιπολιτευτικούς” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: “φέτος το αλάτι δεν πάγωσε, ας ελπίσουμε ότι και του χρόνου δεν θα παγώσει”.

Επιπλέον, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι το καθάρισμα των πεζοδρομίων από τα χιόνια είναι υποχρέωση των ιδιοκτητών, των καταστημάτων ή των κατοικιών. “Αν δε μπορούν να τα καθαρίζουν όλα ας ανοίγουν ένα διάδρομο για να περνάει ο κόσμος” ανέφερε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε αναίτια την απόφαση της Αντιπεριφέρειας να κλείσουν τα σχολεία την Παρασκευή.

“Την Παρασκευή δε δούλεψαν αναίτια, πήρε την απόφαση η Περιφέρεια. Πιθανόν μερικά σχολεία στην περιφέρεια, στα πιο ορεινά μέρη να είχαν πρόβλημα, αλλά στη Θεσσαλονίκη όλα ήταν πεντακάθαρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση” τόνισε.

“Όταν τα παιδιά πάνε σχολείο και βρέχει, δεν βγαίνουν στις αυλές, γιατί τώρα με το χιόνι, να βγουν στην αυλή; Πάγος είναι, θα πέσει. Θα πέσει και θα σπάσει το πόδι του. Να μην υπερβάλουμε” πρόσθεσε.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More