Γ. Ραγκούσης: “Ανύπαρκτο το 112 του κ. Μητσοτάκη”

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης, χαρακτηρίζοντας “ανύπαρκτο” το 112 όσον αφορά τις πυρκαγιές που εκδηλώνονται καθημερινά.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωσή του:

Μόλις ξεκίνησε τη θητεία του ο κ. Μητσοτάκης έκρινε απαραίτητο να ανεβάσει την επικοινωνιακή παράσταση «εμένα με λένε Κυριάκο Μητσοτάκη, γι αυτό η ενδιάμεση λύση για το 112 θα λειτουργήσει το αργότερο σε 1 μήνα».

Σχεδόν 2 μήνες μετά, στις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, το 112 απλώς δεν υπάρχει. Ούτε ενδιάμεσο, ούτε καν ενδιάμεσο του ενδιάμεσου.

Το μόνο που πλέον υπάρχει είναι δημόσιες αλληλοκατηγορίες υπουργών στην προσπάθειά τους να φορτώσουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το κυβερνητικό φιάσκο με το 112.

Και όχι τίποτε άλλο αλλά ατυχώς για τον κ.Μητσοτάκη η μη λειτουργία του 112 δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία ακόμη θλιβερή τροπολογία όπως έκανε στην περίπτωση της ΕΥΠ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More