Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Διευρύνεται η παράταξη Κυρίζογλου

Διευρύνεται ακόμη περισσότερο η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος για την επόμενη δημοτική περίοδο 2019-2023, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ύστερα από απόφαση της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο συνάντηση του επικεφαλής της κ. Γιώργου Καζαντζίδη, πρώην Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου, με το Δήμαρχο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και επιβεβαιώθηκε και τυπικά η συνένωση των δύο δημοτικών παρατάξεων και η κοινή κάθοδός τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Οι κ.κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και Γιώργος Καζαντζίδης συμφώνησαν ότι μόνο με διάλογο, συνεργασία, ενότητα και κοινούς αγώνες, στη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση, μπορούν να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα του τόπου και οι προκλήσεις του μέλλοντος. Δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό πρόγραμμα δράσης με ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του τόπου μας. Για μια αυτοδιοίκηση αδέσμευτη και ανεξάρτητη. Χωρίς ανούσιες κομματικές περιχαρακώσεις. Καλούμε όλους τους πολίτες σε μία κοινή προσπάθεια και συμπόρευση, όλες και όλους, για ένα δήμο ισχυρό, δυναμικό, αποτελεσματικό. Για ένα δήμο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προόδου».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More