Δήμος Χαλκηδόνος: Ανοίγει τις πύλες του το δημοτικό κολυμβητήριο

Ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Τετάρτη το δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Χαλκηδόνος δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να απολαύσουν λίγες στιγμές δροσιάς.

Το ωράριο λειτουργίας του είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Οι εγγραφές μελών ξεκινούν τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου και θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου από τις 10:00 έως 21:00, στο χώρο του κολυμβητηρίου ή στο δημαρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2391021800 και 2391330102.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου, θα πρέπει να τηρούνται απαραίτητα οι σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους που έχει θεσπίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (σχετική ενημέρωση gga.gov.gr).

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More