Δήμος Χαλκηδόνος: Παραχώρησε ένα όχημα 4Χ4 στους εθελοντές πυροσβέστες της περιοχής

Στην παραχώρηση ενός οχήματος 4Χ4 στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Κουφαλίων προχώρησε χθες ο δήμος Χαλκηδόνος.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου η παραχώρηση έγινε για την ενίσχυσή του και την κάλυψη των αναγκών του, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από τον δήμαρχο Χαλκηδόνος Σταύρο Αναγνωστόπουλο, στον επικεφαλής του Σταθμού Πυρονόμο Σταύρο Κούλη, παρουσία του Διοικητή Ν. Πέλλας, Πυράρχου Ζώη Γιώτη και του Διοικητή της Π.Υ. Γιαννιτσών Αντιπυράρχου Γκίκα Καμπουρίδη.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος, συνεχάρη τα στελέχη της Πυροσβεστικής για το έργο που επιτελούν, εξήρε ιδιαιτέρως την προσφορά των εθελοντών πυροσβεστών και δεσμεύθηκε για τη συνεχή υποστήριξη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο.

Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για οργανωτικά ζητήματα και για ενέργειες που θα γίνουν από κοινού, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη του δήμου Χαλκηδόνος, σε θέματα που άπτονται της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More