Δείτε γιατί συνελήφθησαν 9 άτομα στη Θεσσαλονίκη

Εννέα άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα χθες στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και Α.Π.Θ.) με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνολικά πέντε άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 216 ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν έπειτα από ελέγχους που διενήργησαν δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ. χθες στο κέντρο της πόλης και στο Κορδελιό, συνολικά τρεις  αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν λαθραία πακέτα τσιγάρων. Κατασχέθηκαν συνολικά 542 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης χθες το πρωί, 48χρονος αλλοδαπός, που διέθετε προς πώληση σε πάγκο λαϊκής αγοράς διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονταν κοσμήματα (faux bizous) τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν αφαιρεθεί από οικία στην περιοχή της Περαίας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More