Δείτε πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις

Λίγο υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν όλοι όσοι σκοπέυουν να επισκεφθούν την αγορά και να ψωνίσουν κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών εκπτώσεων, καθώς είμαστε μόλις λίγες εβδομάδες πριν και την επίσημη έναρξη της εκπτωτικής περιόδου.

Τι λέει ο νόμος;

Με βάση το νόμο 4446/2016, εκτός των κλασικών εκπτώσεων που γνωρίζουμε, δηλαδή την περίοδο του καλοκαιριού και του χειμώνα, υπάρχουν ακόμη δυο ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι κάθε έτος, την άνοιξη (μέσα στο Μάιο) και το φθινόπωρο (μέσα στο Νοέμβριο).

Τί ισχύει για φέτος;

Για φέτος, οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018 αναμένεται να ξεκινήσουν σε σχεδόν τρεις εβδομάδες από σήμερα, δηλαδή στις αρχές Νοεμβρίου. Επιπλέον, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Ωστόσο, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τους συλλόγους των εμπόρων για να επιβεβαιωθούν οι ημερομηνίες.

Τέλος να σημειωθεί  ότι σύμφωνα με το νέο πλαίσιο, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις μπορούν να μεταβάλλονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με απόφαση της Περιφέρειας, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη των παραγωγικών φορέων, οπότε ανάλογα με την περιοχή μπορεί οι ημερομηνίες να τροποποιηθούν.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More