Δείτε τις συλλήψεις που έγιναν το τελευταίο 24ωρο

Παρακάτω οι συλλήψεις που έγιναν το τελευταίο 24ωρο:

Κλοπές σε καταστήματα- Σύλληψη ενός ατόμου

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και γραφεία στο κέντρο της πόλης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (25-04-2019)  από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Ειδικότερα, ο 43χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 02-04-2019 έως 25-04-2019, αφαίρεσε από διάφορα καταστήματα – γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χρηματικά ποσά και  κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσαν 5 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης 72 μηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες της 25-04-2019 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 3 αλλοδαποί, ηλικίας 22, 22 και 38 ετών, καθώς αφαίρεσαν το πορτοφόλι θαμώνα καταστήματος, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.

Στην κατοχή ενός εκ των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής.

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες (25-04-2019) στην περιοχή της Ανάληψης, δύο νεαροί αλλοδαποί, καθώς κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν συνολικά 201 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

– Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απογευματινές ώρες χθες (25-04-2019), ένας αλλοδαπός ηλικίας 23 ετών, καθώς κατείχε και διέθετε προς πώληση συνολικά (116) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More