Δείτε τι νέο έρχεται στο Netflix τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος στο Netflix θα είναι θεαματικός με πρεμιέρες νέων σειρών, ντοκιμαντέρ και ταινίες.

Δείτε τι νέο έρχεται:

Locke & Key

Μετά τη μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους, τα τρία αδέλφια Λοκ και η μητέρα τους μετακομίζουν στο σπίτι των προγόνων τους, το Key House, και ανακαλύπτουν ότι είναι γεμάτο μαγικά κλειδιά, τα οποία ίσως να σχετίζονται με τον θάνατο του πατέρα τους. Καθώς τα παιδιά της οικογένειας Λοκ εξερευνούν τα διαφορετικά κλειδιά και τις ξεχωριστές τους δυνάμεις, ένας μυστηριώδης δαίμονας ξυπνά, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τα κλέψει. Από τον Κάρλτον Κιουζ (Lost, Bates Motel) και τη Μέρεντιθ Άβεριλ (Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ), η σειρά είναι ένα μυστήριο ενηλικίωσης για την αγάπη, την απώλεια και τους ακλόνητους δεσμούς που ορίζουν την οικογένεια.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Φεβρουαρίου

To All the Boys: P.S. I Still Love You

Πρόκειται για sequel της ταινίας “To All the Boys”, η οποία ανέδειξε τους Noah Centineo και Lana Condor, που τους ακολουθούμε στη σειρά ως ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Φεβρουαρίου

Narcos: Μεξικό (2η σεζόν)

Η δεύτερη σεζόν του “Narcos: Μεξικό” αφηγείται τη συνέχεια της ιστορίας του Μιγκέλ Άνχελ Φέλιξ Γκαγιάρδο, πλέον του Νονού του πρώτου καρτέλ του Μεξικού, γνωστού και ως καρτέλ της Γουαδαλαχάρα, καθώς αγωνίζεται να διατηρήσει τον έλεγχο, να επεκτείνει την αυτοκρατορία του και να συμβιβαστεί με τις προδοσίες και τις θυσίες που έπρεπε να κάνει στην προσπάθειά του να γίνει ο Ελ Παντρίνο. Με την αύξηση των προστριβών ανάμεσα στις διαφορετικές “πλάζες” του καρτέλ του, ο Φέλιξ χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Παράλληλα, ο θάνατος του πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών Κίκι Καμαρένα, για τον οποίο ευθύνονται το καρτέλ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, επιφέρει χαοτικά αντίποινα για το Μεξικό. Η “Επιχείρηση Leyenda” με επικεφαλής τον επίμονο πράκτορα της Δίωξης Γουόλτ Μπρέσλιν -ο οποίος δεν ακολουθεί πάντα του κανόνες- στοχοποιεί τον Φέλιξ Γκαγιάρδο και τα πρωτοπαλίκαρά του, ενισχύοντας την ασταθή και έκρυθμη κατάσταση του καρτέλ.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Φεβρουαρίου

Followers

Η δραματική σειρά “Followers” είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Μίκα Νιναγκάουα (Diner, No Longer Human), η οποία αναδεικνύει τη μοναδική κινηματογραφική της ματιά με ονειρικά ζωντανά χρώματα και μια ιδιαίτερη και ζωηρή αισθητική. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιστορία που απεικονίζει το Τόκιο και το αυθεντικό στιλ και τον τρόπο ζωής των γυναικών που ζουν εκεί, με πρωταγωνιστές τους Μίκι Νακατάνι, Ελάιζα Ικέντα και μια πλειάδα άλλων ταλαντούχων ηθοποιών.

Τόκιο: μια ζωντανή πόλη γεμάτη ζωή, χρώμα, φιλοδοξία και μόδα.

Η διάσημη και επιτυχημένη φωτογράφος μόδας Λίμι Νάρα (που υποδύεται η Μίκι Νακατάνι) έχει χτίσει την καριέρα της απαθανατίζοντας την ακατάπαυστη εξέλιξη των ανθρώπων και της πόλης του σημερινού Τόκιο. Ζει με αυτοπεποίθηση και εκφράζει την ανεξαρτησία της τόσο στη δουλειά όσο και στις σχέσεις της. Από την άλλη, η νεαρή, επίδοξη ηθοποιός Νατσούμε Χιάκουτα (που υποδύεται η Ελάιζα Ικέντα) προσπαθεί με κόπο να βρει την ταυτότητα και την αυτοπεποίθησή της, πράγμα το οποίο έχει επιπτώσεις στις προσωπικές της σχέσεις και στην καριέρα της ως ηθοποιού.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 27 Φεβρουαρίου

Βασίλισσα Σόνο

Μετά τη δολοφονία της μητέρας της, η Βασίλισσα Σόνο γίνεται σιγά-σιγά μια ανελέητη αλλά αντισυμβατική κατάσκοπος, αφοσιωμένη στην προστασία του λαού της Αφρικής. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής στο πεδίο της μάχης, αποκαλύπτει άθελά της απίστευτες λεπτομέρειες για τον θάνατο της μητέρας της και ξεκινά της δικής της αποστολή για να βρει την αλήθεια.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Φεβρουαρίου

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More